Jums reikės
- 5 šaukštai sviesto
- 355 ml šokoladinių vaflių trupiniai
- 2 šaukštai skaidrus kakavos kremas
- 2 šaukštai kremas de menthe
- 158 ml riebios plaktos grietinėlės
- 24 didelis zefyrai
Instrukcijos
- Sumaišykite 1–1/2 puodelio vaflių trupinius ir sviestą. Suspauskite į neteptą 9 colių skersmenį. pyrago lėkštė.
- Dideliame sunkiame puode sumaišykite zefyrus ir 2/3 puodelio grietinėlės; virkite ir maišykite ant silpnos ugnies, kol zefyrai išsilydys.
- Nukelkite nuo ugnies. Įmaišykite creme de cacao ir creme de menthe.
- Dideliame dubenyje išplakite likusią grietinėlę, kol susidarys standžios smailės; supilkite į zefyrų mišinį.
- Supilkite į plutą.
- Pabarstykite likusiais vaflių trupiniais. Šaldykite keletą valandų arba per naktį.
Papildoma informacija
Porcijos
8
Gaminimo laikas
30 min